Publicaties

Via de Atradius publicaties bieden we u inzicht in de economische situatie in meer dan 40 landen en de handelsvooruitzichten van belangrijke industriesectoren.

Filter:

Featured Publication
Compass

De snelle verspreiding van Covid-19 over de wereld eist een zware economische tol van zowel geavanceerde als opkomende economieën. Lockdowns verminderen de consumptiemogelijkheden en zorgen voor schok


Economic Outlook

  • Algeria,
  • Angola,
  • General economic

Export in de praktijk

Hier publiceren we diverse rapporten en documenten die inzicht en advies geven met betrekking tot handel, credit management en export.

Trading Briefs | Atradius

Vooruitzicht sectorprestaties

Een overzichtsgrafiek van de bedrijfsprestaties en kredietrisicosituatie van belangrijke sectoren in belangrijke markten.

IPF Teaser Weather Icon

Risk Map

Een wereldkaart met de politieke risico's voor individuele landen, elk kwartaal gepubliceerd door het departement Economisch Onderzoek van Atradius.

Risk map | Atradius

Country Report

Rapporten over politieke stabiliteit, economische prestaties en vooruitzichten op basis van BBP-groei, export, investeringen en consumptie-indicatoren.

Economische rapporten

Economic Research

De economische ontwikkelingen en insolventietrends in ontwikkelde en opkomende markten, inclusief up to date inzichten van onze Chief Economist.

Economische rapporten

Market Monitor

Rapporten over de prestaties van belangrijke industrieën in afzonderlijke markten, met de nadruk op kredietrisico's, bedrijfsontwikkeling en financiële evoluties.

Economische rapporten

Payment Practices Barometer

Een jaarlijkse weergave van de betalingseisen en –gewoonten, opgetekend tijdens interviews in meer dan 30 landen bij duizenden ondernemers.

Betalingsbarometer

Debt Collection Reports

Het jaarlijkse International “Debt Collections Handbook” en Global Collections Review bevatten allerlei interessante info over het incassogedrag van bedrijven.

Debt Collection handbook