Atradius România

Atradius este un lider mondial în furnizarea de servicii de asigurare a creditelor comerciale, garanții și servicii de colectare a creanţelor, fiind prezent pe toate continentele.

 

 

Man and woman smiling whilst reading a document

 

 

Ca parte a strategiei sale de dezvoltare, compania a deschis în 2017 o nouă sucursală în România, cu sediul în partea de nord a Bucureștiului, în clădirea Sky Tower. Atradius își desfășoară activitatea în România prin intermediul unei echipe de vânzări și servicii dedicate clienților, cu o bogată experiență acumulată în domeniul asigurărilor de credite, responsabilă de comunicarea cu clienții și asistarea acestora, precum și al unei echipe de analiză a riscurilor, care evaluează riscul de neplată al clienţilor debitori. Fiecare membru al echipei noastre are o mentalitate orientată spre satisfacerea nevoilor clienților, îmbinând expertiza profesională cu entuziasmul. Convingerea noastră este că transmiterea încrederii şi dedicarea reprezintă cheia parteneriatelor durabile. Serviciile noastre flexibile şi transparente au menirea de a sprijini clienții în sensul abordării cu încredere a oportunităţilor de afaceri, într-un mediu economic imprevizibil.

Ce este asigurarea de credit comercial și cum funcționează?

Asigurarea de credit comercial vă protejează împotriva riscului de neplată care poate interveni în relațiile comerciale cu clienții dumneavoastră din Romania sau din străinătate. De exemplu, în cazul în care furnizați bunuri sau servicii altor companii, cu plata la termen, asigurarea de credit comercial vă poate proteja împotriva pierderilor ce rezultă în cazul în care clienții dvs. înceteaza să mai plătescă. Această situație poate fi rezultatul insolvenței sau poate fi generată de cauze externe, precum probleme economice sau politice.

Pe lângă rolul de plasă de siguranță în privința protejării împotriva riscului de neplată, polița de asigurare a creditelor comerciale, oferită de Atradius, poate contribui și la creșterea afacerii dvs. prin conferirea unui avantaj competitiv pe piața în care acționați. Puteți să beneficiați de expertiza comercială dobândită în legătură cu companii din întreaga lume, pentru a identifica oportunități și riscuri și a putea, astfel, să explorați noi piețe, pe care nu le-ați fi accesat fară protecția pe care o conferă asigurarea de credit comercial.

Echipa noastră de analiști de risc are prezență globală. Dacă situația financiară a clienților dvs. se va schimba, vă vom informa in consecință, pentru a putea întreprinde cea mai bună acțiune. Astfel, ați putea, de exemplu, să oferiți condiții de plată mai avantajoase, în cazul în care rating-ul companiei respective se imbunătățește (sau să reduceți termenul de plată, în situația în care rating-ul se deteriorează).

Această informație cu privire la rating-ul cumpărătorilor este furnizată automat, prin portalul nostru online, la care veți avea acces ca urmare a poliței de asigurare încheiate cu noi.

Asigurarea de credit vă poate ajuta să vă îmbunătățiți fluxul de numerar și poate genera, de asemenea, beneficii precum:

  • îmbunătățirea accesului la finanțare, prin garanția pe care o conferă asigurarea de credit comercial în relația cu banca dvs.
  • diminuarea creanțelor incerte și îmbunătățirea rezultatelor financiare
  • încrederea necesară pentru a vă extinde pe noi piețe și a colabora cu noi clienți, beneficiind astfel, de creștere implicită.

Pentru a afla mai multe detalii despre asigurarea de credit comercial, vă invităm să urmăriți videoclipul: Asigurarea de credit comercial explicată de Atradius

Contactează-ne

Atradius Crédito y Caución S.A. de Seguros y Reaseguros
Sucursala București
Clădirea Sky Tower,  Calea Floreasca, nr. 246 C, Etaj 34, Sector 1
București, cod poștal 014476, România

Telefon: +40 31225 6409

Email: comunicare-romania@atradius.com

Atradius a privi

  • Prezenţă strategică în peste 50 de ţări
  • 3,700 de angajaţi
  • Venituri totale de peste 1,8 miliarde Euro
  • Puterea financiară confirmată de agențiile de rating A.M. Best (excelent) cu perspectivă stabilă, și Moody’s, cu rating A2’ si perspectivă stabilă
  • Mai mult de 90 de ani de experienţă în domeniul asigurărilor de credit comercial
  • Cota de piață la nivel mondial de 24%

Despre Atradius Group

Atradius este un lider mondial în furnizarea de servicii de asigurare a creditelor comerciale, garanții și servicii de colectare a creanţelor, cu o prezenţă strategică în peste 50 de țări. Produsele de asigurare de credit, garanţii şi colectare oferite de Atradius protejează companiile din întreaga lume împotriva riscului de neplată asociat activitătii de vânzare cu plata la termen a produselor și serviciilor. Atradius este membru al Grupo Catalana Occidente (GCO.MC), unul dintre cei mai mari Asigurători din Spania si unul dintre liderii pieței de asigurări de credit comercial din întreaga lume.

Related content

New offices in Bulgaria and Romania

Press

Amsterdam, 15 November, 2017 – Credit insurer Atradius further expands their international presence with two new locations in Bulgaria and Romania.

CEE Country Report Romania 2017

Report

GDP is expected to grow 4.2% in 2017 and 3.7% in 2018, driven strong private consumption and rising investments including structural funds from the EU.

Disclaimer

Each publication available on or from our websites, such as, but not limited to webpages, reports, articles, publications, tips and helpful content, trading briefs, infographics, videos (each a “Publication”) is provided for information purposes only and is not intended as a recommen¬dation or advice as to particular transactions, investments or strategies in any way to any reader. Readers must make their own independent decisions, commercial or otherwise, regarding the information provided. While we have made every attempt to ensure that the information contained in any Publication has been obtained from reliable sources, Atradius is not responsible for any errors or omissions, or for the results obtained from the use of this information. All information in any Publication is provided ’as is’, with no guarantee of completeness, accuracy, timeliness or of the results obtained from its use, and without warranty of any kind, express or implied. In no event will Atradius, its related partnerships or corporations, or the partners, agents or employees thereof, be liable to you or anyone else for any decision made or action taken in reliance on the information in any Publication, or for any loss of opportunity, loss of profit, loss of production, loss of business or indirect losses, special or similar damages of any kind, even if advised of the possibility of such losses or damages.